Tekst til nyhedsbreve

Nyhedsbreve der fænger – og sælger

Et nyhedsbrev udsendt via e-mail er et af de mest kosteffektive værktøjer til at fastholde de eksisterende kunder og samtidig indfange nye. Netop derfor har mange toneangivende virksomheder e-mail nyhedsbreve som det primære medie på marketingplanen. Gennem et tæt samspil med hjemmesiden skabes et kontinuerligt informationsflow, der sikrer Top-of-mind awareness. Med fornuftig planlægning indgår produktionen af nyhedsbrevet naturligt i de løbende markedsføringsaktiviteter, og det kræver kun lidt ekstra arbejde at redigere og distribuere de gode og sælgende nyheder til målgruppen.

Jeg kan producere dit nyhedsbrev fra start til slut:

lave research og gennemføre interviews
skrive indholdet
sætte nyhedsbrevet op
sende det ud
Alternativt kan jeg opbygge en skabelon (eller bygge videre på en eksisterende) og udfylde de arbejdsopgaver – fx tekst og redigering – som din virksomhed ikke selv ønsker at dække.

Sæt faste mål for dine nyhedsbreve

For at få det optimale udbytte af indsatsen er det nødvendigt at stille kontante krav til nyhedsbrevene. Det kan fx være:
flere besøgende på din hjemmeside
højere klik- og konverteringsrater
bedre dialog med og viden om din målgruppe
øget online salg etc.

Få mere at vide om dine muligheder med nyhedsbreve

Jeg stiller gerne op til et indledende møde, hvor vi kan gennemgå din situation og dine muligheder. Ring 29 70 63 70 – eller skriv til freelance tekstforfatter og journalist Jesper Elm Larsen på jel@jel.dk