Tekst til nyhedsbreve

Nyhedsbreve der fænger – og sælger

Et nyhedsbrev udsendt via e-mail er et af de mest kosteffektive værktøjer til at fastholde de eksisterende kunder og samtidig indfange nye. Netop derfor har mange toneangivende virksomheder e-mail nyhedsbreve som det primære medie på marketingplanen. Gennem et tæt samspil mellem produktion af tekst til nyhedsbreve og hjemmeside kan jeg skabe et kontinuerligt informationsflow, der sikrer dig Top-of-mind awareness. Med fornuftig planlægning indgår distributionen af nyhedsbrevet naturligt i de løbende markedsføringsaktiviteter. Det kræver kun lidt ekstra arbejde at redigere og udsende de gode og sælgende nyheder til målgruppen.

Tekst til nyhedsbreve plus færdig produktion

Foruden at lave research, gennemføre interviews og skrive tekst til nyhedsbreve står jeg også gerne for den øvrige produktion samt distribution. Normalt anvender jeg Mailchimp platformen, som sikrer dig en høj funktionalitet med minimale omkostninger. MailChimp er fx nemt at sætte op til udsendelse af skræddersyede nyhedsbreve til forskellige kundesegmenter. Desuden rummer den en række gode feedback- og analyseværktøjer. Kunsten ligger i at opbygge et flot grafisk design, så den faste skabelon kan danne udgangspunkt for den løbende produktion af nyhedsbreve. Det er så helt op til dig, om du selv vil redigere, opsætte og udsende nyhedsbrevene eller om jeg skal varetage hele processen.

Sæt faste mål for dine nyhedsbreve

For at få det optimale udbytte af indsatsen er det nødvendigt at stille kontante krav til nyhedsbrevene. Det kan fx være:

  • flere besøgende på din hjemmeside
  • højere klik- og konverteringsrater
  • bedre dialog med og viden om din målgruppe
  • øget online salg etc.

Min tekst til nyhedsbrevene vil naturligvis tage udgangspunkt i disse mål og bidrage til at sikre, at de nås hurtigt og effektivt.

Få mere at vide om dine muligheder med nyhedsbreve

Jeg stiller gerne op til et indledende møde, hvor vi kan gennemgå din situation og dine muligheder. Ring 29 70 63 70 – eller skriv til freelance tekstforfatter og journalist Jesper Elm Larsen på jel@jel.dk