Effektiv freelance tekstforfatter

Der er mange gode grunde til at outsource skriveopgaverne til en freelance tekstforfatter. De væsentligste er mindre tidsforbrug, højere kvalitet og bedre resultater. Det gælder om at time og forme dine budskaber, så de skaber interesse og genererer action. Det er det, jeg kan med ord. Din virksomhed, dine medarbejdere og dine produkter/ydelser er noget helt specielt, og det formidler jeg enkelt og klart via de bedste egnede medier. Som freelance tekstforfatter er det min opgave at sikre dig ordet på markedet og få dine budskaber igennem.

Referencer der rykker

Gennem mere end 20 år har jeg bidraget til at styrke mine samarbejdspartneres profil og gennemslagskraft såvel online som offline. Siden jeg startede som freelance tekstforfatter i 1992 har jeg haft fornøjelsen af at løse opgaver for så forskellige og markante virksomheder som A.P. Møller-Mærsk, ALSO, Arla Foods, KIA, Hyundai, TDC, LM Wind Power, Team DanmarkDR og TV2.

Se freelance tekstforfatter Jesper Elm Larsens fulde referenceliste!

Du er også velkommen i det gode selskab!

Interesseret?

Overlad trygt ordet til en erfaren tekstforfatter

Kommunikation er en enkel og naturlig proces. Det drejer sig om at få de budskaber igennem, som er centrale for dig, og få dem formuleret, så de er interessante og nemme at tage til sig for modtageren. Alt efter omstændighederne skal de serveres på en seriøs eller underholdende, men altid berigende, måde. Og på det rette sprog. Skulle din målgruppe være så uheldigt stillet, at den ikke kan dansk, så skriver jeg heldigvis også flydende og fejlfrit på engelsk – hvilket har en ikke ubetydelig indvirkning på den geografiske rækkevidde. Resten er ren raketvidenskab, men som freelance tekstforfatter har jeg selvfølgelig også styr på SEO, SoMe parametre og søgerobotter. Jeg vil ikke påstå, at jeg har afsløret Googles algoritme, men jeg har gennem mange års praksis skabt en form for sproglig symbiose, som gør, at vi forstår hinanden – og at dine budskaber får en høj ranking.  Overlad trygt ordet til mig!

Få et godt tilbud på din næste tekstopgave!

Du får højere kvalitet, hurtigere levering og bedre resultater – og kan vælge den samarbejdsmodel, der passer bedst til dig og din opgave: Timebetaling (taxameter), tilbud på opgaven, pakkepris, månedlig timekvote, fast aftale vedr. en kunde etc.

– kontakt freelance tekstforfatter Jesper Elm Larsen29 70 63 70 eller jel@jel.dk