PR

– fra kommunikationsrådgivning til pressemeddelelser

Positiv presseomtale er guld værd
Alt for mange virksomheder brænder inde med gode historier, der med den rette indsats kunne være bragt i Børsen, JP, TV2, Søndagsavisen … Det handler om at se nøgternt på stoffet, kende mediernes behov og gå målrettet og kreativt til opgaven. Som professionel rådgiver inden for PR & journalistik hjælper jeg dig med at vinkle og formulere historien, definere målgruppe og medier samt pitche pressemeddelelser. Du vil blive overrasket over hvor meget, du kan få ud af en beskeden investering – og ofte kan resultatet genbruges med stor effekt. Den gode historie kan fx få flere liv både som pressemeddelelse og som case story, artikel i nyhedsbrev mv.

JEL tilbyder hele PR pakken
Hos JEL Kommunikation kan du få løst dine PR & journalistik opgaver fra a-z – eller nøjes med at tilkøbe kompetence på de områder, du ikke selv dækker. Jeg har 20+ års erfaring som journalist og en høj succesrate med PR-opgaver for bl.a. Kemp & Lauritzen, L&H-Rørbyg og SSG.

Jeg dækker alle de centrale PR & journalistik discipliner:

PR-plan
For at vi kan være proaktive er det en fordel, at der for hvert år udarbejdes en bruttoplan for potentielle pressemeddelelser: årsregnskab, afslutning af større opgaver, lancering af nye produkter/ydelser, mærkedage etc.

Medieliste
Der udarbejdes en liste over alle medier på området, så det ved hver enkelt pressemeddelelse er let at plukke de relevante medier.

Pressemeddelelser
Jeg står for research, interviews, formulering, foto, pakning, udsendelse og opfølgning på pressemeddelelser. Typisk pitcher jeg til udvalgte redaktører, og når det prioriterede medie har bragt solohistorien sendes pressemeddelelsen bredt ud.

Udklipsservice
Ved anvendelse af bl.a. Infomedia kan jeg tilbyde en enkel og omkostningseffektiv udklipsservice. Som standard leverer jeg en rapport over resultaterne for hver pressemeddelelse til brug for evaluering.

Priser på PR & journalistik
Vælg den prismodellen, der passer bedst til dit kommunikationsbehov. Jeg tilbyder fx:

  • Individuelt tilbud på hver enkelt opgave
  • Pakkeløsninger med faste priser
  • Abonnement – fx på xx antal pressemeddelelser og udklipsservice pr. kvartal