Instructional designer

15 års erfaring med e-learning
De sidste 15 år har jeg målrettet specialiseret mig i e-learning og webbaseret kommunikation. Inden for e-learning har jeg bl.a. været instructional designer og tekstforfatter på en række opgaver for:

Kerneydelser som instructional designer
Men min baggrund som instructional designer medvirker jeg som regel i e-learning projekterne fra start til slut:

  • Analyse af målgruppe og læringsbehov
  • Fastlæggelse af målbare læringsmål
  • Konceptudvikling
  • Manuskript/storyboard

Alternativt kan jeg træde til, når rammen er lagt, og udfylde den – eller dele heraf – med skræddersyet indhold.

Styr på redskaber og virkemidler
Via en lang række opgaver som instructional designer og webredaktør har jeg lært hurtigt at sætte mig ind i nye administrations- og forfatterværktøjer – LMS, CMS etc. Desuden har jeg gennem mange år arbejdet med produktion af film, TV og radio – såvel på den tekniske som på den indholdsmæssige side. Så jeg kender mulighederne og begrænsningerne, og kan trække på præcis de virkemidler, der er bedst egnede til at fremme formidlingen.

Pædagogisk indsigt
Gennem hele min karriere har jeg været dybt involveret i undervisning. Fra pædagogikum på Skt. Knuds Gymnasium og undervisning på universitet og højskole samt intern lederuddannelse til e-learning for undervisningsinstitutioner, organisationer og virksomheder.
Som tekstforfatter og instructional designer kender jeg både faldgruber og best practise inden for e-learning og blended learning og kan kombinere den pædagogiske indsigt med evnen til at formidle stoffet via tale, tekst, video, lyd etc.

Står du over for igangsættelse af et nyt e-learning projekt?
– så kontakt mig på 29706370 eller jel@jel.dk for sparring og et godt tilbud på udvikling af storyboard!