Tekstforfatter ydelser

Der er både meget at spare og meget at vinde ved at outsource tekstarbejdet til en erfaren tekstforfatter. Når du hyrer mig til opgaven, slipper du for selv at sidde og svede over teksterne i dagevis. Samtidig er du sikker på at få et resultat med høj kvalitet og gennemslagskraft. Tidsfristen holdes, kommunikationen optimeres og forretningen styrkes.

Som professionel freelance tekstforfatter kan jeg tage mig af alle de tekster, der skal have et skriftligt løft – og som typisk bliver for omkostningstunge, hvis de køres via et bureau med både projektleder, senior copywriter, AD’er, korrekturlæser etc.

Det gælder fx tekstopgaver som:Du får 4 markante fordele gennem et samarbejde med freelance tekstforfatter Jesper Elm Larsen:

  1. Hurtigere levering – du ringer direkte til mig, og hvis der for alvor er alarm, slukker jeg branden med det samme.
  2. Lavere omkostninger – du betaler kun min rene netto-timetakst og slipper for ”projektleder-tillæg” mv.
  3. Professionel sparring – den personlige dialog booster kreativiteten, mens briefing-misforståelser ved videregivelse via et konsulent/projektleder-mellemled undgås.
  4. Højeste kvalitet – du får tekst med gennemslagskraft skrevet af en af landets mest erfarne og kreative tekstforfattere.

Tekstforfatter med gennemslagskraft
– både online/offline og på dansk/engelsk

Meget få virksomheder er i dag så priviligerede, at de kan nøjes med at kommunikere med én målgruppe via ét medie på ét sprog. Derfor har du også brug for en tekstforfatter, som kan binde det hele sammen med en stærk, rød tråd. Gennem mere end 20 år som professionel tekstforfatter har jeg opbygget en solid erfaring med tværmedial kommunikation på online og offline medier, og jeg skriver flydende på såvel dansk som engelsk. Du er dermed dækket godt ind med mig som samarbejdspartner – også når du skal have dine buskaber bredt ud over landets grænser.

Som tosproget tekstforfatter arbejder jeg bl.a. med transcreation, PR og webopgaver for Microsoft, Heineken, The Body Shop etc. gennem internationale bureauer (fx Copywriter Collective).

Tekstforfatter tilknyttet Copywriter Collective

Få et godt tilbud på din næste tekstopgave her!
– kontakt freelance journalist og tekstforfatter Jesper Elm Larsen på 29706370 eller jel@jel.dk